Jag är öppen med det mesta, skäms inte för mycket, kan dela med mig när jag gör bort mig men............ Jag har svårt för toa besök i andras närvaro och jag drar mig för att gå på toa och göra stort A som det väl kallas på sjukhusspråk.  Så det var väl ett tag sedan jag var där...känner under natten att... Nu är det på gång, så förhoppningsvis i morgon bitti och japp!! Bror ligger fortfarande och sover, jag kan smyga in och sitta i lugn och ro.... Så där sitter jag en stund och känner mig efter ett tag rätt lättad tills..... Nej!!!!! Inget vatten... De har stängt av vattnet... Jag kan inte spola och man ska inte lägga papper i toastolen.... Jag kan inte dölja... Pappret jag själv använt lägger man i hink intill, men jag är ren och fin, så det är ingen fara....  Men jag kan/får ju inte somna om.... Bror kan ju vakna och behöva göra morgonens behov... Så här ligger jag nu och ber till Gud att vattnet ska sättas på och att han ska sova vidare en stund, så jag kan spola och fortfarande få vara den Silvia som inte gör sådant alla andra gör. 
OBS! Lägger inte ut bild på detta och går inte upp tidigare och äter frukost, jag får ligga hungrig och blockera toaletten!! 

Lite foto från gårdagen, det blev molnigt på eftermiddagen och då gör sig inte stränderna och vattnet sig rättvist, På ena sidan av ön blåste det väldigt igår, ska vara bättre idag, men vågar ju inte gå ut och kolla, Claes kan ju vakna. Idag tar vi färjan kl 12 och vid 3 får jag träffa Azalea och Snoop!!! August och Matilda har kommit till Koh Chang och ska förhoppningsvis stanna över julafton. 

Blåsiga sidan, förhoppningsvis fint vatten vid lä.



Bensinstation utan fyllda Saeng Som flaskor 

Thaikonst, finns hur mycket som helst men glömmer plåta. 

Gummit hänger på tork. 
Ett underbart mysigt litet resort med så fint vatten, men blir orättvist då det blåst och sanden är våt och det är mulet. 
Och där bodde världens godaste bäbis, med kinder som hårda gummibollar. Inte lätt att inte bita i dem. 
Liten kisse på vift. 
Morgonens kaffe, Thailand har blivit riktigt bra på kaffe, annat än förr, men jag klarar mig bra med Nescafe och pulvermjölk, men detta är bättre! 

PS. Han sover än och hörde hur det bubblade i kranarna, det kanske är på gång, smyger upp och ska försöka spola.... Hej så länge!