Jag, Yut och August bestämmer oss för att åka och äta Internationell och Skaldjursbuffét på Baiyork Tower Sky, Thailands högsta byggnad. Buffén är på 81:a våningen, där sitter jag och äter mina skalsjur när ett stort ljussken kommer precis utanför fönstret... precis och precis men rakt ut. Jag är på bästa platsen i hela Bangkok, inget framför mig, bara detta sken. August sitter med ryggen åt och jag tittar med stora ögon ... VA FAN var det..... han såg ju ljusskenet och säger att det är lamporna på all reklamen som blinkar, då hela toppen av byggnaden är full med ljusreklam etc.  NEj, Nej, men såg du inte.. jag var förstummad .. det var det inte! Det var en komet, meteroid? Yut var naturligtvis ( 5:te tallriken kanske?) och hämtade mat och såg den inte. Jag blev mer eller mindre hjärntvättad, kändes ungeför som när jordbävningen var i Askim, det kändes inte helt sant.
Vi åker hem i TAXIN och nyheterna är på, då de berättar om fenomenet över Bangkok. YES, YES, YES, jag är varken senil eller dum i huvudet än....
Helt plötslig börjar August intressera sig och googlar på kv'ällen när vi kommit hem. Titta på filmerna och tänk att jag satt på 81:a våningen och fick denna rakt framför mig.
 
I'm a lucky star 
 
 
Titta på filmen.
Bangkok. Thailand 2 november 2015. 
 
 
Vi satt precis nedanför eller i det runda högst upp och åt, så kanske ni förstår att jag såg den rätt bra, tittade ni på filmen? 
 
 
Här nedan är lite av vad Yut åt.
Tror detta är hans 5:te tallrik som är avklarad, nu ska han på krabborna, vi tittar glatt på. 
 Yut kokar även en jätte grönsaksoppa till maten, jag är den enda som tar öl och lite av min mat, jag klarade av otroligt mycket, tack vare att jag inte åt kolhydrater till, skippade aven riset på sushin. 
 
Min mobil laddade inte ordentligt så jag kunde inte ta några foton utan August fick ta lite. 
 
Lite synd att jag inte fick med all mat, fint upplagd i massa småportioner med. Här är det skillnad på Thai och Farang. Thai med sällskap betalar drygt 700 Baht/person, Faranger 1000 Baht. Då ingår även att man får gå hela vägen upp till utsikten är det 
 
Man ser inte utsikten så bra här ifrån, jag ser bara August pommes... men lammet på tallriken intill var grymt bra-
 
Så plockade jag ihop en liten efterrättstallrik. 
 
Melonkonsten är troligen kvar sedan Halloween.
 
Denna vann tycker jag nog. 
 Bye, bye.
 

Kommentera

Publiceras ej