Här ligger jag nu i den vita vilstolen till vänster precis vid poolkanten och skriver. Detta var ett perfekt litet mysigt hotell, precis intill BTS, Bangkoks Skytrain, 9 stopp ifrån Siam, där den verkliga turistsmeten är. Där man går in i en Convers store och bara expediterna är thailändare, resten är svenskar men ett och annat undantag av någon norrman. Har sovit kanon, dock var det de obligatoriska äkta thailändska sovkuddarna, modell stenhård och nackspärr dagen efter... men jag har ju min lilla mini-Lidl.
Hotellet Imm Fusion Sukhumvit, kostar drygt 200kr/natten/dubbelrum inkl. frukost och finns att boka Hotels.com [SE]

 Som jag duschade igår, har inte varit så skiten, svetten och joggens vessen sedan tågvärden i norra Grekland öppnade skjutdörrarna till vår kupé och höll sig för näsan. Vi hade i varannan mil stått stilla på rälsen genom Fd. Jugoslavien, det var hett! Fanns det möjlighet utmed spåret så tog vi en spann vatten och hällde över oss, rätt över alla kläder. Minns ni detta Annika, Helena och Maria, tåg/båtluff 1985. 
Eller kommer ni bara ihåg när ni sura satt och pressade på båten till Ios och tyckte jag och Annika burit oss fördjälvigt åt att inte komma hem förrän på morgonen precis innan vi skulle åka. Jag kan ju inte hjälpa att Monica, som flyttat ner till Grekland mötte upp mig och hade en vansinnigt liten söt blond grek med sig. Monika har nu världens vackraste son från den tiden. Det hela slutade iallafall med att Maria och Helena blev sönderbrända, jag och Annika som inte klarade av solen pga. alkoholintaget dagen innan var på topp när vi kom fram och kunde gladeligen börja sola på i lugn takt.
 
 Åt frukost i detta vackra rum i morse. Allt är mini, mini, mini, mini, min det 7-stjärniga hotellet jag bara var utanför i Abu Dhabi för 2 år sedan. En kopp kaffe 360kr, sedan tror jag det var inträde och förbeställning också. Hotellet där tjejerna i "Sex en the City" bodde. Jag får väl leka att jag är en mini, mini, mini Samanta, får fixa till mig sedan och svepa runt i något snyggt fodral med höga klackskor och leka lite.
 
 Emirates Palace Abu Dhabi, finns från 12700kr/natt men då utan frukost men avgiftsfri parkering,
bara att Boka på Expedia
abu dhabi, bangkok, expedia, grekland, hotels.com, imm fusion, ios, sexandthecity, thailand,