Är man bloggerska så kan man kanske visa vad man shoppar, puta lite på munnen och ta en selfie? Tycker det är svårt och pinsamt, men här kommer en 50+ selfie. Man får hjälp med att ta fotot för armarna blivit för korta och har istället utvecklats till batman vingar. Ute är putmunnen - nu gäller batmanarmar, nu får ni jobba girls.
Min helpfie -woolaa!
 
 
August ledig idag, så vi bestämde oss för Indisk senlunch och hamnade då i Nana, där jag brukar sitta på Sportbaren The GAME och spana på folk som prutar på klockor, viagra, knogjärn, dildosar och valium. På Kaosan är det roligare för där shoppar man en dos lustgas på gatan. 
Indiska maten var inte en hit men dyr och nanbröd är alltid nanbröd. Vi gjorde nog misstaget att gå till en vegetarisk Indisk, det är ju deras långkok med lamm som är det goda. Här var det kikärtor och typ 70-tals blandningen ärtor, morötter och blomkål, som Findus har haft i urminnes tider sedan frysdiskarna uppfanns.   
 

Där skildes vi och åkte åt var sitt håll, jag åkte till MBK och Starbacks, nej där stavade jag inte fel, Starbacks ligger vägg i vägg med Starbucks. Det är ju "Våga Vägra Starbucks". Jag gillar deras mintlatte, så där satt jag en stund med min padda och lekte intill några japanska killar. 


Sedan gick jag ut bakvägen och gick på lite smågator och vem stöter jag på då? Jo, den snygge mörke killen som jag hejade på i pausen på August match i förrgår. V var lika varma båda två och letade efter lite kyla på balkongen, förklarade då att jag bara varit här en vecka och inte riktigt vant mig vid värmen än. Frågade August vem han var och han tyckte på min beskrivning att det var en brasiliansk spelare i hans lag. 
Det visade sig var en fransk fotbollsagent från Paris. Han var iallafall supertrevlig och såg ut att bli lika glad som jag över mötet. Att i en så stor stad på 12 miljoner, stöta på varandra 2 dagar i rad på så lite udda ställen. Coincident är ett sådant bra ord som jag inte vet motsvarigheten i svenskan, men det var det. Så nu ska vi nog ses och hitta på något kul kanske, bytte "nummer". 
Jag sa hej och tog mig hem genom Paragon och fick på mig lite olika läppstift och parfymer, herre gud vad snygga ladyboys det finns i parfymdiskarna där, en fröjd för ögat. Tog dock inga foton även om jag tror de blivit överlyckliga. 
 
 
Bye, Bye! 
 

Kommentera

Publiceras ej