Grattis på 80-årsdagen Pappa!
28/11 
Vet att du ska i väg i morgonbitti till Köpenhamn med tvillingbroder och lillebror med respektive. Hoppas ni får det kanon.
Om jag inte missminner mig så fyller tvillingbror Gustav också 80 år men inte på samma dag, han kom ju dagen innan. Sedan har ni lillebror Ingmar med er på ynka 75 bast.  Ha det gott och ät gott. 
 
Äta gott hade jag och Claes tänkt att du skulle få göra till våren då jag kommit hem, så vi alla fyra kan ut och prata gamla minnen. Ja, du får ta med dig mor, ni har ju hängt så länge. 
 
 
Vi vet att du älskar rejäl husmanskost man blir mätt av.  Här kommer det inte bli små rätter med korslagt och staplat på höjden, så du blir tvungen att köpa en choritzo på gatan direkt efteråt.
 
Vi tar och går till Mannerströms Kometen
Det passar rätt bra eftersom Kometen öppnades just 1934 av österrikaren Hans Breitneder, samma år som du föddes. Hans Breitneder var musiker och spelade på restauranger runt om i Europa tillsammans med hustrun samt en svägerska. Vid ett längre besök i Göteborg passerade han restaurangens lokaler, och en idé om att ge sig in i restaurangvärlden väcktes.
Stjärnkrögarna Leif Mannerström och bröderna Christer & Ulf Johansson tog över hösten 2009.

"Ett besök på Kometen innebär alltid en upplevelse, stamgäst eller ej. Vi har valt att bevara och lyfta fram Kometens kultur och den goda mattraditionen. Vi hoppas att du ska trivas som gäst hos oss."

Med vänliga hälsningar

Leif Mannerström

Restaurang Kometen (Här under finns menyer)

 
 

Grattis på din stora dag önskar din två barn.
 
Anna-Karin & Claes.
 
Kometen, mannerström,