nu går det Denguefeber – Wikipedia här på ön och vi på Lonely Beach har blivit de hårdast drabbade säger de på sjukhuset. Än så länge har jag klarat mig och jag kommer hålla uppsikt... Man blir ju lite hypokondriker och känner efter hela tiden.. Det är en sjukdom jag inte ens klarar av att skriva om eller läsa om... Är ju inte den som är så tuff när det gäller att prata och läsa om blod. Hoppade av biologin är jag pluggade natur..... och valde konst i stället... men tog igen det sista året och det var bara ett kapitel i boken som handlade om blod och det la dem som kapitel 1 i biologiboken.... idioter!!!! 
Har iallafall köpt nya myggspiraler med doft... mår illa av de vanliga nu, sedan ska jag ta på mig myggspray och långbyxor oftare. Två av mina grannar är drabbade och en av dem ligger på sjukhus, skönt att hen åkte in så snabbt då det är 3:dje gången hen får det och det var illa sist. Får jag feber åker jag och tar prov iallafall.... men hur vet man att man har feber, man är ju kokhet hela tiden. 
 
 
 
 Jag har börjat ta det väldigt lugnt här och är hemma mycket... alla svenska tv kanaler har jättedåligt utbud för de programmen som sänds utomlands. nu är det 40 avsnitt farmen. Jag älskar dokusåpor och att se hur de olika relationerna utvecklas och ändras beroende på vem som kommer in eller lämnar gruppen. Samma som att jag bara gillar att läsa faktaböcker och se filmer om verkliga händelser... jag är oitresserad av skönlitteratur och ihopdiktade saker... det skulle isåfall vara om jag inte har något annat att göra. Har jag tillgång till nätet, då prioriteras det och alla sidor nätet har... och det är många... så, så länge jag har nät får böckerna jag har med ligga olästa. Sådan är jag och detta anses som väldigt ofint och icke kulturellt, men det skiter jag i..... drömma mig bort   med en skönlitterär bok kan jag göra när jag mår dåligt och vill fly mitt egna liv och det vill jag inte nu...
Sedan skulle jag gärna vara med i en dokusåpa om den inte TV.-sändes..... eller det är kanske det jag är med nu, LIVET?
 
Gick upp från sängen en sväng..... japp... alldeles yr.... beror nog bara på att jag dricker alldeles för lite vatten. 
Sedan har n pajat för mig, vakade som vanligt mitt i natten och skulle in på datorn i en halvtimma försökte jag med mitt löseord jag haft hela tiden..... tills jag tillslut kollade på varje lösenordspluppbokstav jag gjorde och fick se att inget hände med n..... sedan tog det ytterligare 30 minuter tills jag bankat på tangenten och ett n kom upp och jag kunde komma in igen... nu har jag ändrat lösenord till En annan Anna-Karin ;-)  Kan ju säga att stor bokstav inte heller funkar normal... så det tar en stund för mig att skriva. Det är copy - paste  som gäller.
 
 
Orkar inte skriva mer nu... ska ev. förbi Angelica och tigga till mig en Turkisk peppar.