Jag mådde piss, kände mig äckligt smutsig och det kliade något vansinnigt, hade jag haft en yxa så vet i f_n om jag haft några armar kvar nu.... som det kliade, som det kändes... jag kände mig pestsmittad och bästa vägen ut var ju att få bort där det kliade mest. Vet inte hur många gång jag duschade de dagarna, så fort jag fick chansen.  Jag fick troligen sängloppsbett på rum 602 i Vietnam. Helt okej rent hotell, kylskåp, varmvatten TV, telefon, hårtork, safty box och bed-bugs. Köpte min första salva i HCMC, åkte till BKK, in på clinik där, tabetter och salva, pallade inte utan tog mer eller mindre bästa Sjukhus i BKK, jag orkade inte mer. 
 
Andrew som fick mig att må bra och glömma kliandet då och då.
Andrew, du fattar inte vad du hjälpte mig där. Här pratar jag om en av de mest öppna vidsynta person med gott hjärta jag träffat, lagom galet kul med. Vi delade rum på Imm Fusion, trots mina bett, vi har båda har släkt i On Nut området. Andrew är halv thai/svensk från Stockholm på väg ner mot Australien och Melbourne. Han hängde med till sjukhuset, satt o väntade när jag gjorde mina fransar som jag beställt tid för, vi tog massage ihop och drack en massa öl, första gången jag köpt ett lock öl i Thailand. Det var riktigt skönt att ha någon att prata svenska med som har lite lika bakgrund och då menar jag att vi båda har bott med släkt och kan Thailand på ett litet annat sätt än turister. 
 
Karta över där vi bor On Nut, Bangkok Hospital och även Suan Luang den fina parken jag och Mia var i.
 
 
På sjukhusområdet är allt även skrivet på arabiska, det är arabiska restauranger över allt, mängder med arabiska tolkar och en massa hotell. Det är många som åker hit för sjukdomar och skönhetsoperationer.
 
Vissa kan man inte riktigt se vad de har gjort.  
 
 
Men det är tydligt att man kunde på mig.
 
 
Bakom varje framgångsrik man finns en kvinna.
Bakom varje plåsterlapp finnes ett nålstick i ett bett.
 
 
Det var skönt varje gång läkaren satte sprutan i betten.
 
 
Små vackra godispåsar med lite smått och gott med hem att knapra i mig och smörja in mig med.
 
 
Tvättade allt och slängde sedan in rubb och stubb på toaletten och sprutade in en hel burk gift, hoppas att det hjälpte, har iallafall inte fått några fler bett.
 
 
Tack än en gång Andrew, du gjorde så glömde det jobbiga och har bra minnen från det istället.
Hoppas vi ses igen, vi köper oss ett lock öl och sätter oss någonstans och tjatar minnen och nya planer.
 
 
 
 
Follow my blog with Bloglovin
Anna-Karins Blogg