Det bästa med att resa är ändå maten  och jag gillade maten i Vietnamn. 
Nr.1 blev nog fresh spring rolls.

Men sopporna är så goda om man bara får bestämma vad som ska var i eller inte. 

Mycket lime i sopporna, vilket jag älskar, men måste även ha starkt, sött och salt. Man har väl blivit thai
och vill ha alla smaker i en måltid. 

Betydligt bättre än ölkorv och chillinötter. 

Här blev det gulasch o brödet det har över allt, franskt fluff o smul, men ändå gott. 

Här har vi mitt dåliga samvete, vi gjorde denne äldre mans dag. Han hade i en veckas tid bara varit hemma i varit deprimerad över en separation, första dagen han tog sig ut och vi skrattade mest hela tiden. Han vill ha detta kortet och mejlade mig ganska direkt... Har jag skickat det .... Nej, men jag ska. Han är turk-cypriot uppvuxen i Dubai, boendes i Australien med Kinesisk fru, som nu lämnat honom. 
Grabbarna på kortet kör MC turer runt hela Vietnamn, deras turer ser helt underbara ut, ska se om jag inte kan skriva om dem en annan gång. 

Så här utåt gatan på rad sitter man och man sitter på dessa små barnstolar och har pallarna som bord. Där passar Saigon ölen perfekt, den kostar mellan 2-3kr/flaska. 

Då var det lunch på de små stolarna. 

Mina favorit rullar, perfekt lunch eller extra mål. Vad jag älskar en öl till mat. 

Ville ha någon söt efterrätt... Baileys, Kahlua och en krämig go glass ned choklad chipp.... Har nog aldrig blivit så övermätt, jag fick inte ner hälften o fick hå hem o sova. Kaffet också sött, hur mycket man ej ber o få det. 


 


Kommentera

Publiceras ej